Hey, Ik ben miriam

Een fotograaf uit Wateringen (Westland)

Wow fotografie by Miriam

Ik ben Miriam Nadorp-Schouten en woon in Wateringen samen met mijn man Richard en onze 5 kinderen (samengesteld gezin) Naomi (20 jaar), Joey (17 jaar), Maik (16 jaar), Cas (13 jaar) en samen hebben we een zoontje van 3 jaar, Sem. 

Mijn passie voor fotografie is eigenlijk al begonnen met de kinderen. Toen mijn dochter geboren werd was haar fotoboek na 11 dagen al vol. Omdat ik van mijzelf geen babyfoto’s en heel weinig kinderfoto’s heb, zijn foto’s voor mij heel waardevol. De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in de fotografie. Ik wilde zelf de “WOW” foto’s maken. Als perfectionist wil ik eerst alles weten en uitdiepen. En zo is mijn passie ontstaan om dit ook voor andere mensen te gaan doen. 

Waarom……….Times flies! Ja cliché, maar oh zo waar. Daarom wil ik graag voor mensen de bijzondere momenten, emoties en liefde vastleggen. En dat zo puur mogelijk. Van een fotoreportage van een geboorte tot een mooi portret voor aan de muur. Maar ook de alledaagse dingen en momenten vastleggen. Het hier en nu bewaren voor later. Herinneringen maken en later kunnen herbeleven. Kortom mooie herinneringen vastgelegd op foto, die je met één woord kan beschrijven WOW! 

Wat omschrijft mij

Gezin  enthousiast – vrolijk
fotografie   Canon geduldig
positief – getrouwd – fanatiek
familie liefde – perfectionistisch
mama – genieten   1978 – portretten
 newborn  Wateringen nieuwsgierig
 geboortefotografie – eerlijk – strand
behulpzaam – lekker eten – baby’s
stier – puur  passievol  neutraal
daglicht
zomer  Rituals  films
chocola –
knuffels – gevoelig
Coca cola zero  carpaccio
muziek – vrienden – zus
vrouw van – lente
thee –  reizen 

Mijn liefde voor geboortefotografie is ontstaan door het gemis van foto’s van mijn laatste bevalling. De camera hadden we mee, maar alles ging zo super snel. Gevolg dat we maar enkele foto’s hebben gemaakt met onze mobiel. En de camera lag ergens onder een berg, die bij binnenkomst in een hoek was gedumpt. Hier heb ik het best moeilijk mee gehad en heb een zware periode doorgemaakt. Jammer, maar we kunnen helaas de klok niet terugdraaien. Wel kunnen we vooruit kijken en wat is nou mooier om vanuit je eigen gemis iets om te zetten naar iets moois voor anderen. Dit geeft mij zoveel voldoening. Ouders iets zo specials aanbieden, wat voor eeuwig wordt vastgelegd. Zo waardevol!